De Delvers, met van links naar rechts Silke Verslype (toetsen, zang), Laurens Primusz (gitaar, zang), Dries Emmerechts (zang, gitaar), Tom kets (bas, zang) en Menno Buggenhout (beats, gitaar).
Volledig scherm
De Delvers, met van links naar rechts Silke Verslype (toetsen, zang), Laurens Primusz (gitaar, zang), Dries Emmerechts (zang, gitaar), Tom kets (bas, zang) en Menno Buggenhout (beats, gitaar). © RV

Debuutalbum De Delvers krijgt tweede leven op vinyl

De Boomse newwave- en postpunkband De Delvers is op zondag 22 september te gast op de grootste platenbeurs van Europa in Zwolle. Het vijftal stelt er de gloednieuwe vinylversie van haar debuutalbum ‘De Delvers’ voor.

 1. Maak kennis met de man die de Boomse handelskern weer moet laten opbloeien: “Mensen moeten weten dat er hier altijd iets te beleven valt”
  PREMIUM
  Boom

  Maak kennis met de man die de Boomse handels­kern weer moet laten opbloeien: “Mensen moeten weten dat er hier altijd iets te beleven valt”

  De gemeente heeft sinds begin deze maand een projectcoördinator handelskernversterking in haar rangen. Zijn niet te onderschatten taak: het Boomse handelscentrum opnieuw te helpen floreren. Maak kennis met Geert Schoofs, de man die Boom weer een stuk meer ondernemingsvriendelijk moet maken. “Er is veel werk aan de winkel, maar onze gemeente is in volle ontwikkeling. Binnen twee à drie jaar moet onze handelsas er al helemaal anders uit zien.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'