Steve Tielens telt af naar de opening van Palma.
Volledig scherm
PREMIUM
Steve Tielens telt af naar de opening van Palma. © Benoit De Freine

De eerste pint van Steve Tielens: “Het zal waarschijnlijk niet bij eentje blijven”

Boom/AartselaarOok polonaisekoning Steve Tielens heeft de datum van 8 mei met rood omcirkeld in zijn agenda. Hij verheugt zich alvast op een eerste frisse pint in de gloednieuwe horecazaak Palma. “Meteen een goeie gelegenheid om mijn 50ste verjaardag te vieren”, glimlacht hij. 

 1. Rupel Boom in verregaande onderhandelingen met buitenlandse investeerders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”
  voetbal eerste nationale

  Rupel Boom in verregaan­de onderhande­lin­gen met buitenland­se investeer­ders. Kamiel Coenaerts: “Het dossier ligt bij onze juristen”

  Ondergaat Rupel Boom binnenkort een gedaanteverandering? Het kan zomaar, want de onderhandelingen tussen het clubbestuur en een buitenlandse investeerdersgroep gaan de goede kant uit. Dat de Steenbakkers oplossingen zochten om een gezonde toekomst voor de club te garanderen, was niets nieuws. Daarover communiceerde het clubbestuur eerder al. Nu is het dus alleen nog wachten op een akkoord.
 2. Bookz&Booze opent vestiging in Antwerpen, ook Kortrijk heeft interesse. “Maar een exacte kopie wordt het niet”
  Gent / Antwerpen

  Bookz&Booze opent vestiging in Antwerpen, ook Kortrijk heeft interesse. “Maar een exacte kopie wordt het niet”

  Het concept Bookz&Booze uit de Gentse Hoogpoort slaat duidelijk aan. Drie jaar na de opening start er in augustus ook een vestiging op de Antwerpse Vrijdagmarkt. Aan het roer zal Jan Chalmet staan, al zijn hele leven lang bevriend met Ief Stuyvaert, bedenker van het concept. “Het concept staat of valt met wie er in de winkel staat", zegt Ief. “Bij Bookz&Booze koop je vooral verhalen.”