23 welzijnsorganisaties kwamen samen op het ontmoetingsmoment.
Volledig scherm
23 welzijnsorganisaties kwamen samen op het ontmoetingsmoment. © Klaas De Scheirder

Boomse welzijnsorganisaties komen na meer dan twee jaar weer samen

BoomUpload Rupelstreek en Stapstenen naar Werk hebben een ontmoetingsmoment georganiseerd voor alle Boomse welzijnspartners. Meer dan twintig organisaties waren daar aanwezig om elkaar te leren kennen en nieuwe projecten te bespreken.

 1. Hugo (66) wil zijn geliefde Bredabaan uit het slop halen: “Vroeger was het hier de Champs-Élysées van België, vandaag zijn er veertig (!) lege vitrines op één kilometer”
  MERKSEM

  Hugo (66) wil zijn geliefde Bredabaan uit het slop halen: “Vroeger was het hier de Champs-Élysées van België, vandaag zijn er veertig (!) lege vitrines op één kilometer”

  De chicste winkelstraat van ’t land. De Champs-Élysées van België. De Meir en de Keyserlei waren er niks tegen. De hoogdagen van de Bredabaan in Merksem aan het einde van vorige eeuw zijn al decennia lang verstreken. Het hart van Merksemnaar Hugo Goedemé (66) bloedt als hij de leegstand en verwaarlozing in zijn geliefde straat ziet. En daarom doet hij er iets aan. In zijn reportage ‘BredaBaan Beter (BBB)’ heeft hij een duidelijke boodschap voor startende winkeliers én beleidsmakers.
 2. Wereldbeker veldrijden strijkt neer op strand van Sint-Anneke. Dit moet je weten om Van Aert, Van der Poel en Pidcock zondag te spotten
  PREMIUM
  Antwerpen

  Wereldbe­ker veldrijden strijkt neer op strand van Sint-Anneke. Dit moet je weten om Van Aert, Van der Poel en Pidcock zondag te spotten

  Krijgen we een ‘old skool’ duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel? Of gaat wereldkampioen Tom Pidcock met de overwinning aan de haal? Dat komen we zondag te weten, tijdens de achtste manche van de UCI Wereldbeker veldrijden aan het Sint-Annastrand op de Antwerpse Linkeroever. Hoe geraak je aan de start? Wie zorgt er voor de ambiance? En wat is er nieuw aan het parcours? Onze redactie lijst het voor u op.