Tomorrowland zal normaliter plaatsvinden in het laatste weekend van augustus en het eerste weekend van september.
Volledig scherm
PREMIUM
Tomorrowland zal normaliter plaatsvinden in het laatste weekend van augustus en het eerste weekend van september. © Photo News

Boomse festivalorganisatoren richten vizier op september: “Het zal een bijzonder drukke maand worden”

BoomDe aangekondigde versoepelingen worden positief onthaald door de Boomse festivalorganisatoren. Met onder meer Tomorrowland, Noeverrock, Hoekstock en het Ubuntu Festival die kunnen doorgaan, zou Boom alsnog een festivalzomer krijgen. Of liever: een festivalmáánd, want de meeste organisatoren mikken op een datum in september. Alleen voor Theater aan Twater blijft het nog afwachten.

  1. Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleefden, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidariteit met getroffen families is nu belangrijker”
    ANTWERPEN

    Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleef­den, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidari­teit met getroffen families is nu belangrij­ker”

    De arbeiders die de ramp op het Nieuw Zuid in Antwerpen overleefden vrijdagnamiddag, zijn maandagavond samen gekomen op de site om hun overleden collega’s te herdenken. Ze stellen zich heel wat vragen bij wat er is misgelopen vrijdag, maar willen nu vooral hun solidariteit tonen met de getroffen families. “Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan met de vinger te wijzen.”