Volgens de eerste vaststellingen remde het slachtoffer niet of nauwelijks vooraleer hij tegen de truck crashte.
Volledig scherm
Volgens de eerste vaststellingen remde het slachtoffer niet of nauwelijks vooraleer hij tegen de truck crashte. © Marc De Roeck

Bestuurder Range Rover overleden na aanrijding met vrachtwagen op A12

Een bestuurder van een personenwagen is donderdagochtend op de achterkant van een truck ingereden op de A12 richting Antwerpen ter hoogte van Boom. Het slachtoffer overleed ter plaatse. 

2 reacties

 • Luc De Nocker

  3 jaar geleden
  De chauffeur had zijn gsm nog in de hand! Goed dat hij geen andere slachtoffers gemaakt heeft met zijn stommiteit.
 • Henri Jordens

  3 jaar geleden
  De A12 is daar levensgevaarlijk, 8 op 10 van de wagens en vrachtwagens blijven vanaf Willebroek gewoon op het middelste vak rijden. Snelheidscontroles zie je er zelden of nooit. Er wordt door velen veel te snel gereden. De verschillen in snelheid zijn er dan ook veel te groot.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Vlaamse overheid vraagt 17 miljoen aan 5 gemeenten voor sneltram langs A12: “Dit is niet ons project”
  PREMIUM
  Willebroek, Londerzeel, Meise, Grimbergen, Puurs-Sint-Amands

  Vlaamse overheid vraagt 17 miljoen aan 5 gemeenten voor sneltram langs A12: “Dit is niet ons project”

  De Vlaamse Overheid wil de gemeenten Willebroek, Londerzeel, Meise, Grimbergen en zelfs Puurs-Sint-Amands plots laten meebetalen voor de geplande Sneltram langs de A12. “We zouden samen zo’n 17 miljoen euro moeten ophoesten, een bedrag waar nooit eerder over werd gesproken. Dit is niet ons project, dus wij gaan deze kost ook niet dragen.”
 3. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  11

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.