De 'Postmortem Fairytales' van Mothmeister.
Volledig scherm
PREMIUM
De 'Postmortem Fairytales' van Mothmeister. © Mothmeister

Beroemd kunstenaarsduo stelt tentoon in Booms gemeentehuis: “We willen mensen meenemen naar onze sprookjeswereld”

Voor een bijzondere tentoonstelling moet je dezer dagen in het Boomse gemeentehuis zijn. Het wereldberoemde Antwerpse duo Mothmeister – ruim 223.000 volgens op Instagram! – stelt er op uitnodiging van de Boomse kunstenares Annie Debie zijn surrealistische portretten tentoon. Wie er precies achter het alter ego schuilt, is tot op heden een goed bewaard geheim. Maar de twee kunstenaars gunnen je wel graag een kijkje in hun fascinerende, soms macabere universum vol vreemde figuren, opgezette dieren en antieke curiosa. “Wie we zijn, is niet belangrijk. Het gaat om de beelden en de verhalen.” Welkom in de sprookjeswereld van Mothmeister.

 1. Willebroek investeert 5 miljoen in nieuw politiekantoor: “Stevig moeten rekenen om begroting rond te krijgen, want wegenwerken worden 3,3 miljoen duurder”
  PREMIUM
  Willebroek

  Willebroek investeert 5 miljoen in nieuw politiekan­toor: “Stevig moeten rekenen om begroting rond te krijgen, want wegenwer­ken worden 3,3 miljoen duurder”

  De gemeente Willebroek gaat 5 miljoen euro investeren in de bouw van een nieuw politiekantoor op de hoek van de Schoolweg en de Jan Helmanstraat. Het huidige commissariaat in de Pastorijstraat wordt gesloopt. “Ons doel is om de nieuwe politiepost in 2025 af te werken, daarna kan het oude pand gesloopt worden”, zegt schepen van Begroting en Financiën Luc Spiessens (N-VA).
 2. Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

  Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de ruime regio rond Antwerpen op waar je daarvoor terechtkan: van Akotrie in Antwerpen tot Rodenburg in Schoten.