Jonas Van Geel, Koen Wauters, Jens Dendoncker, Birgit Van Mol en Jonas Van Geel: de ambassadeurs van Rode Neuzen Dag 2019.
Volledig scherm
Jonas Van Geel, Koen Wauters, Jens Dendoncker, Birgit Van Mol en Jonas Van Geel: de ambassadeurs van Rode Neuzen Dag 2019. © DPG Media

Atheneum Boom organiseert talentenshow voor Rode Neuzen Dag

Het Atheneum Boom organiseert op donderdag 28 november een Talentenshow in het kader van Rode Neuzen Dag. Ongeveer twintig leerlingen zullen op het podium hun kunsten demonstreren.

0 reacties

 1. Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”
  ANTWERPEN

  Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”

  Maar liefst 534 van de 2.700 horecazaken in Antwerpen hebben een terrasuitbreiding gevraagd én gekregen voor de grote heropening van morgen. Schepen voor lokale economie Koen Kennis (N-VA) blikt vanop terras vooruit. “We hopen dat iedereen massaal afzakt naar de terrassen en zich gedraagt, maak het de horecabazen alsjeblief niet nóg moeilijker.”
 2. Lokale ondernemers opgelucht met aangekondigde versoepelingen: “Soms moeilijk te vatten dat er hier geen honderden mensen waren”
  PREMIUM

  Lokale onderne­mers opgelucht met aangekon­dig­de versoepe­lin­gen: “Soms moeilijk te vatten dat er hier geen honderden mensen waren”

  Bij veel ondernemers in de regio is de opluchting groot na de aangekondigde versoepelingen van dinsdag. Bij bowlingzaak Wima Bowling en evenementencomplex San Marco Village zijn ze blij dat ze binnenkort eindelijk weer klanten mogen verwelkomen. En ook het trampolinepark Jump Univerz en fitnesszaak Uplifting Gym gaan op 9 juni weer open. “Er schijnt dan toch licht aan het eind van een zeer lange tunnel.”
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”