Anneke Henderickx, hier met haar dochter Inneke, baat voortaan 't Kelderke uit.
Volledig scherm
Anneke Henderickx, hier met haar dochter Inneke, baat voortaan 't Kelderke uit. © Ben Conaerts

Anneke (50) neemt bekend café ‘t Kelderke over: “Horecamicrobe begon weer te kriebelen”

BoomNog geen half jaar nadat ’t Kelderke in de Blauwstraat de deuren moest sluiten, is het populaire café weer goed en wel opengegaan. Voortaan staat Anneke Henderickx (50) uit Aartselaar er achter de tapkranen.

  1. Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostituees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrachting is, gaan veel mannen zweten”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostitu­ees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrach­ting is, gaan veel mannen zweten”

    Is het verkrachting wanneer een klant van een prostituee ervandoor gaat zonder te betalen? Dat was dinsdag een belangrijke vraag in de rechtszaak tegen Laurent V.N. (39). Hij zou 24 vrouwen zo om de tuin geleid hebben, al is dat niet de enige aanklacht. Met valse soa-tests overtuigde hij sommigen om zonder condoom te vrijen, en hij zou ook met één slachtoffer ongewenste seksuele handelingen gesteld hebben. “Moet hij behandeld worden? Ja”, aldus zijn advocate. “Maar hij heeft nooit bijvoorbeeld een vrouw van haar fiets gesleurd.”