Loes Van den Heuvel, vooral bekend als Carmen uit F.C. De Kampioenen, aan haar nieuw muurportret in Boom
Volledig scherm
Loes Van den Heuvel, vooral bekend als Carmen uit F.C. De Kampioenen, aan haar nieuw muurportret in Boom © Klaas De Scheirder

Actrice Loes Van den Heuvel geëerd met muurportret: “Ik sta te trillen van ontroering”

BoomNa Bobbejaan Schoepen in mei heeft nu ook ex-Bomenaar Loes Van den Heuvel, vooral bekend als Carmen uit F.C. De Kampioenen, een muurportret gekregen in Boom. De twee werken van graffiti-artiest Bart Smeets (Smates) werden zaterdag met een parade officieel ingehuldigd. Van den Heuvel was zichtbaar ontroerd toen ze haar zwart-witafbeelding zag. 

 1. Indrukwekkende muurschildering brengt hulde aan Boomse ereburger Bobbejaan Schoepen: “Ook na zijn overlijden blijft hij in onze herinnering verder leven”
  PREMIUM
  Boom

  Indrukwek­ken­de muurschil­de­ring brengt hulde aan Boomse ereburger Bobbejaan Schoepen: “Ook na zijn overlijden blijft hij in onze herinne­ring verder leven”

  Ereburger Bobbejaan Schoepen heeft een indrukwekkend eerbetoon gekregen in het Boomse centrum. De muur van supermarkt Alvo Superpost in de Antwerpsestraat werd verfraaid met een fotorealistische schildering van de hand van de internationaal gerenommeerde street artist Smates. “We willen nog meer bekende Bomenaars huldigen met een muurportret”, zegt schepen van Cultuur Inge De Ridder (N-VA).
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.