Het fietspad naast de N177 is bijna klaar.
Volledig scherm
Het fietspad naast de N177 is bijna klaar. © rv

Aanleg van fietspad naast N177 nadert eindfase

BoomDe aanleg van het nieuwe fietspad langs het spoor naast de N177 verloopt volgens plan. Op donderdag 23 en vrijdag 24 september kan de aannemer reeds de eindlaag aanbrengen.

 1. Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween
  PREMIUM

  Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween

  De ‘engste’ nacht van het jaar komt er weer aan: op zondag 31 oktober is het Halloween. De feestdag die vooral gevierd wordt in Engelstalige landen wint bij ons steeds meer aan populariteit, met trick-or-treattochten, pompoenen voor de deur en verkleedfeestjes tot gevolg. Nog geen plannen tijdens het laatste weekend van oktober? Wij lijsten acht tips op om er een geslaagd halloweenweekend van te maken (en je kunt het laat maken, want maandag is het Allerheiligen!)
 2. Terhagen krijgt rotonde en groenbuffer, meer parkeerplaatsen en veilig fietspad: “Willen hinder van industrie voor onze inwoners beperken”
  Rumst

  Terhagen krijgt rotonde en groenbuf­fer, meer parkeer­plaat­sen en veilig fietspad: “Willen hinder van industrie voor onze inwoners beperken”

  De Rumstse deelgemeente Terhagen maakt zich klaar voor een reeks grote werken. Het dorp krijgt een nieuwe rotonde, een buffer tussen de woningen en bedrijven, meer parkeerplaatsen en een veilig fietspad. “We willen de grens tussen wonen en werken duidelijker maken en de hinder van de industrie zo veel mogelijk beperken”, zegt schepen van Openbare Werken Geert Antonio (N-VA).