Het parket Antwerpen maakte deze middag samen met de federale politie de gerechtelijke en bestuurlijke resultaten bekend na de editie 2019 van het dancefestival Tomorrowland.
Volledig scherm
Het parket Antwerpen maakte deze middag samen met de federale politie de gerechtelijke en bestuurlijke resultaten bekend na de editie 2019 van het dancefestival Tomorrowland. © BELGA

460 festivalgangers betrapt met drugs, 61 dealers gevat op twee weekends Tomorrowland

Het parket Antwerpen heeft vanmiddag samen met de federale politie de gerechtelijke en bestuurlijke cijfers vrijgegeven van twee weekends feesten op Tomorrowland in Boom. In totaal werden 460 festivalgangers betrapt met drugs, ook 61 dealers konden geklist worden. Tijdens de twee weekends werden ook drie aangiftes van aanranding gedaan en één aangifte van poging verkrachting. 

40 reacties

 • Karel Vanormelingen

  2 jaar geleden
  Aan de namen van de landen te zien bewijst men dat er terug douaneambtenaren aan de grenzen moeten komen
 • Tamara Van Heirbeeck

  2 jaar geleden
  Triestig hoe Tomorrowland 2 weken lang negatief in de media is afgebroken...2 dagen geweest, derde jaar op rij en hoop volgend er terug bij te zijn en oja dit alles zonder drugs. Djeezes dat zit in elke dancing, cafe en festival. Kunnen we es fier zijn op onze festivals en minder zagen? Wie niet wil gaan, doe iets anders...simpel toch?
 • Karel Vanormelingen

  2 jaar geleden
  Topje van de ijsberg als ex bewaking zeg ik maal 10 doen de bevoegde diensten moeten meestal hun hoofd wegdraaien de bewaking niet te goed controleren of volgende keer contract kwijt tientallen keren heb ik dit meegemaakt ergste zijn de vip ruimtes
 • WIM DE MESMAEKER

  2 jaar geleden
  Verhouding 460 op 61 klopt perfect. Die dealers hebben max 8 porties per weekend beschikbaar duh....
 • Van den haute Robby

  2 jaar geleden
  Op hoeveel feestvierders???? En hoeveel dronken zatlappen waren er dan? Want alcohol is toch ook drugs...trouwens...nog nooit dergelijke cijfers weten publiceren over bv rock Werchter ...ofwel voor alle festivals, ofwel voor geen enkel aub!
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Jobplatform El Kaouakibi krijgt voorlopig bewindvoerder aangesteld: “Geldstromen zonder boekhoudkundige verklaring”
  ANTWERPEN

  Jobplat­form El Kaouakibi krijgt voorlopig bewindvoer­der aangesteld: “Geldstro­men zonder boekhoud­kun­di­ge verklaring”

  Na Let’s Go Urban is ook bij WannaWork van Sihame El Kaouakibi een voorlopig bewindvoerder aangesteld door de Antwerpse ondernemingsrechtbank. Dat gebeurde op vraag van de curator van het failliete horecabedrijf Point Urbain BV van El Kaouakibi en haar partner Erika Xuan Nguyen. WannaWork was het jobplatform waarmee El Kaouakibi kansarme jongeren aan een job wilde helpen.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee