Het parket Antwerpen maakte deze middag samen met de federale politie de gerechtelijke en bestuurlijke resultaten bekend na de editie 2019 van het dancefestival Tomorrowland.
Volledig scherm
Het parket Antwerpen maakte deze middag samen met de federale politie de gerechtelijke en bestuurlijke resultaten bekend na de editie 2019 van het dancefestival Tomorrowland. © BELGA

460 festivalgangers betrapt met drugs, 61 dealers gevat op twee weekends Tomorrowland

Het parket Antwerpen heeft vanmiddag samen met de federale politie de gerechtelijke en bestuurlijke cijfers vrijgegeven van twee weekends feesten op Tomorrowland in Boom. In totaal werden 460 festivalgangers betrapt met drugs, ook 61 dealers konden geklist worden. Tijdens de twee weekends werden ook drie aangiftes van aanranding gedaan en één aangifte van poging verkrachting. 

40 reacties

 • Karel Vanormelingen

  3 jaar geleden
  Aan de namen van de landen te zien bewijst men dat er terug douaneambtenaren aan de grenzen moeten komen
 • Tamara Van Heirbeeck

  3 jaar geleden
  Triestig hoe Tomorrowland 2 weken lang negatief in de media is afgebroken...2 dagen geweest, derde jaar op rij en hoop volgend er terug bij te zijn en oja dit alles zonder drugs. Djeezes dat zit in elke dancing, cafe en festival. Kunnen we es fier zijn op onze festivals en minder zagen? Wie niet wil gaan, doe iets anders...simpel toch?
 • Karel Vanormelingen

  3 jaar geleden
  Topje van de ijsberg als ex bewaking zeg ik maal 10 doen de bevoegde diensten moeten meestal hun hoofd wegdraaien de bewaking niet te goed controleren of volgende keer contract kwijt tientallen keren heb ik dit meegemaakt ergste zijn de vip ruimtes
 • WIM DE MESMAEKER

  3 jaar geleden
  Verhouding 460 op 61 klopt perfect. Die dealers hebben max 8 porties per weekend beschikbaar duh....
 • Van den haute Robby

  3 jaar geleden
  Op hoeveel feestvierders???? En hoeveel dronken zatlappen waren er dan? Want alcohol is toch ook drugs...trouwens...nog nooit dergelijke cijfers weten publiceren over bv rock Werchter ...ofwel voor alle festivals, ofwel voor geen enkel aub!