Een brand beschadigde een dak in de Nieuwe Dreef in Rijmenam. De schade bleef gelukkig beperkt tot de buitenzijde van de woning.
Volledig scherm
Een brand beschadigde een dak in de Nieuwe Dreef in Rijmenam. De schade bleef gelukkig beperkt tot de buitenzijde van de woning. © Marc Aerts

Steekvlam zet dakoversteek in lichterlaaie

RijmenamDe Mechelse brandweer rukte zondag omstreeks het middaguur uit voor een woningbrand in Rijmenam. Een steekvlam deed het isolatiemateriaal van een nieuw dak vuur vatten.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.