De bewoners van Den Olm konden onder een stralende zon genieten van het optreden van de Franse dansgroep.
Volledig scherm
De bewoners van Den Olm konden onder een stralende zon genieten van het optreden van de Franse dansgroep. © Antoon Verbeeck

Senioren krijgen voorsmaakje van dansfestival

 1. Antwerps hiphopfestival Fire is Gold nu al klaar om uit te verkopen: “Line-up zit volledig in elkaar”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerps hiphopfes­ti­val Fire is Gold nu al klaar om uit te verkopen: “Line-up zit volledig in elkaar”

  Uiterlijk maart valt volgens Vlaams cultuurministers Jan Jambon (N-VA) de beslissing over het al dan niet bestaan van een festivalzomer in 2021. Voor middelgrote festivals met duizenden bezoekers in Antwerpen zoals Linkerwoofer en Ampere Open Air blijft het te vroeg om uitspraken te doen. Hiphopfestival Fire is Gold komt wel al duidelijker naar buiten: “Wij zijn enorm flexibel, er is zelfs nog speling met de exacte datum van het festival.”
 2. Staat de deur open voor nieuwe torens aan Arenberg? “Effect van hoogbouw op belangrijke erfgoedkundige zichtassen wordt wel bewaakt”
  PREMIUM
  Leuven

  Staat de deur open voor nieuwe torens aan Arenberg? “Effect van hoogbouw op belangrij­ke erfgoedkun­di­ge zichtassen wordt wel bewaakt”

  Stad Leuven en KU Leuven passen plannen voor Campus en Wetenschapspark Arenberg aan. Bedoeling is om meer kruisbestuiving te hebben tussen bedrijven en wetenschapsinstellingen. Rode draad in het verhaal is de ecologische benadering die ervoor moet zorgen dat Campus en Wetenschapspark Arenberg echt een deel van de stad wordt in de toekomst. “Liefst één derde wordt nu voorbehouden voor groene zone en daardoor kan er op andere plekken hoger gebouwd”, zegt schepen Devlies.
 1. Ook kleinschalige versie Weerdse Bierfeesten in prullenmand: “Maar we willen wel nog íets organiseren”
  PREMIUM
  Weerde/Eppegem

  Ook kleinscha­li­ge versie Weerdse Bierfees­ten in prullen­mand: “Maar we willen wel nog íets organise­ren”

  De organisatoren van de Weerdse Bierfeesten (op 7 en 8 mei in Weerde) en Soiree Tropicale (op 8, 9 en 10 juli in Eppegem) wachten bang af in welke vorm ze hun evenementen zullen kunnen organiseren. Het idee van een zittende editie van de Bierfeesten met 200 tot 400 personen per dag, belandde ondertussen al in de prullenmand. “Maar dat er iets zal komen, staat vast”, zeggen de organisatoren van beide evenementen.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"