Vier auto's botsten tegen elkaar. De ravage was groot. De straat moest afgesloten worden
Volledig scherm
Vier auto's botsten tegen elkaar. De ravage was groot. De straat moest afgesloten worden © Marc Aerts

Ongeval met vier auto’s: Vrouw in levensgevaar afgevoerd naar ziekenhuis

Een autobestuurster is vanmorgen ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Rijmenamseweg in Rijmenam (Bonheiden). Bij het ongeval waren in totaal vier auto’s betrokken. De gladde weg lag wellicht aan de basis.

0 reacties

 1. Leden van voetbalclub VK Wakkerzeel kopen zelf taverne ’t Schuurke en feestzaal Tiendenschuur: “Zo zijn we zeker dat ons clubcafé blijft bestaan”
  PREMIUM
  Haacht

  Leden van voetbal­club VK Wakkerzeel kopen zelf taverne ’t Schuurke en feestzaal Tienden­schuur: “Zo zijn we zeker dat ons clubcafé blijft bestaan”

  Omdat ze vreesden voor het voortbestaan van hun clubcafé, hebben zo’n acht leden van voetbalclub VK Wakkerzeel het heft in eigen handen genomen. De leden kochten café ’t Schuurke en de aangrenzende feestzaal de Tiendenschuur. En dat laatste pand zijn ze al meteen grondig aan het renoveren. “Zo kunnen er binnenkort terug feestjes georganiseerd worden.”
 2. “Ze verloren hun job door corona, lopen maanden achter met de huur, en moeten nu voor de rechter verschijnen”: steeds meer coronagevallen kloppen aan bij Vlaams-Brabantse Huurdersbond
  PREMIUM
  Leuven

  “Ze verloren hun job door corona, lopen maanden achter met de huur, en moeten nu voor de rechter verschij­nen”: steeds meer coronage­val­len kloppen aan bij Vlaams-Brabantse Huurders­bond

  De Vlaams-Brabantse Huurdersbond merkt een forse stijging van het aantal mensen die de huur niet meer kunnen betalen. “Er duiken steeds meer ‘nieuwe profielen’ op”, klinkt het. Het gaat dan om mensen die door de coronacrisis hun job verloren, en nog steeds werkloos zijn. “Ze koesterden een soort ‘hoop op beterschap’, maar de reserves zijn opgeraakt.” Samen met stad Leuven wil de Huurdersbond ervoor zorgen dat mensen sneller weten waar ze de nodige hulp kunnen vragen. Daarom werken ze verder aan het initiatief Woonpunt.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen