Nick Vancayzele met pleegzoon Montano
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Vancayzele met pleegzoon Montano © RV

Nick stapt Dodentocht voor pleegzoon met beperking: “Montano in ons gezin opnemen, was beste beslissing ooit”

Weerde/Bonheiden/BornemNick Vancayzele (46) uit Weerde stapt komend weekend de Dodentocht voor een goed doel: Villa Praline, het dagcentrum in wording voor zijn pleegzoon Montano (22) en andere personen met een beperking. “Mijn vrouw en ik waren een halfjaar van de schoolbanken toen we hem in ons gezin opnamen. Het was een stap in het ongewisse, maar de beste die we ooit hebben gezet.” Sponsoren kan hier.

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. François is terug van klimactie op Mont Ventoux voor goed doel: “Geen dertig beklimmingen, maar wel een nieuw record”
  PREMIUM
  Bonheiden/Keerbergen

  François is terug van klimactie op Mont Ventoux voor goed doel: “Geen dertig beklimmin­gen, maar wel een nieuw record”

  Fitnessuitbater en fervent fietser François van Velthoven (52) heeft vorige week de mythische Mont Ventoux vijftien keer beklommen voor het goede doel. Op zondag kwam hij aan in Bonheiden voor een officiële verwelkoming en kon hij een beweegrobot overhandigen aan Marthe (7). In eerste instantie had François dertig beklimmingen voor ogen, maar een mistral gooide roet in het eten. “Maar mijn missie is geslaagd. Marthe is content, dus ik ook”