Lode Van Looy
Volledig scherm
PREMIUM
Lode Van Looy © David Legreve

Lode Van Looy: "Ik zal niet vaak meer in mijn zetel zitten"

De stemmen zijn geteld, de burgemeesters en schepenen bekend - op enkele uitzonderingen na. Sommigen  staan  voor  een  tweede ambtstermijn  of  meer,  voor  vele  anderen  wordt  2019  het  begin van  een  nieuwe  politieke  uitdaging. Onze reporters gingen bij hen langs en vroegen wat zij de komende zes jaar zoal in petto hebben voor hun stad of gemeente. 
Lode Van Looy (51) van de partij BR30 wordt één van de nieuwe burgemeesters in onze regio. Van Looy zal vanaf 2019 de burgemeesterssjerp dragen in Bonheiden, in een coalitie met CD&V en Open Vld.

0 reacties

  1. Politie controleert op fiets- en autoverlichting en stelt meteen meerdere inbreuken vast
    Sint-Katelijne-Waver

    Politie contro­leert op fiets- en autover­lich­ting en stelt meteen meerdere inbreuken vast

    De politie van BODUKAP (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft donderdag gecontroleerd op zowel auto- als fietsverlichting. Het deed dat naar aanleiding van de donkere maanden en wil op die manier ook nog oproepen om extra aandacht te besteden aan zichtbaarheid in het verkeer. Tijdens de controleactie werden meteen meerdere inbreuken vastgesteld. Zo hadden twee fietsers geen verlichting op de fiets en reden ze zonder hun stuur vast te houden. Een andere fietser had dan weer een defect licht. Tot slot merkte de politie ook nog zeven autobestuurders op die niet in orde waren met hun verlichting.