Christel Rits aan het gebouw van CM aan het Kerkplein
Volledig scherm
Christel Rits aan het gebouw van CM aan het Kerkplein © Marc Aerts

Kind en Gezin Bonheiden verhuist naar Kerkplein: “Huidig bureau maakt plaats voor sociale woningen”

BonheidenHet consultatiebureau van Kind en Gezin in Bonheiden verhuist aan het einde van deze maand naar een nieuwe locatie aan het Kerkplein. Het huidige consultatiebureau in de Korte Hondhoekstraat maakt plaats voor een nieuw sociaal woonproject van de Duffelse Volkswoningen.

 1. Lierenaar Robin (20) groeit onder vleugels van idool Koen Wauters uit tot revelatie bij The Voice: “Na eerste noot verdwijnen alle zenuwen”
  PREMIUM
  Lier

  Lierenaar Robin (20) groeit onder vleugels van idool Koen Wauters uit tot revelatie bij The Voice: “Na eerste noot verdwijnen alle zenuwen”

  Eén van dé ontdekkingen in het lopende seizoen van The Voice van Vlaanderen is Robin Crauwels. De 20-jarige Lierenaar zit in het team van zijn idool Koen Wauters en geniet met volle teugen van het hele avontuur. “Voor deze once in a lifetime ervaring moet nu even alles wijken”, zegt Robin aan de vooravond van een nieuwe liveshow.
 2. Van het strooizout naar de Wetstraat, woordvoerder Agentschap Wegen en Verkeer maakt overstap naar politiek: “Misschien kan ik nu zelf terug wat genieten van de sneeuw”
  PREMIUM
  HAACHT

  Van het strooizout naar de Wetstraat, woordvoer­der Agentschap Wegen en Verkeer maakt overstap naar politiek: “Misschien kan ik nu zelf terug wat genieten van de sneeuw”

  Veva Daniels (33) is al bijna vijf jaar het gezicht van het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Op 1 juni ruilt ze het strooizout echter voor de Wetstraat. “Ik volg mijn passie en stap voltijds de politiek in”, zegt Daniels. Ze zal de communicatiecel van de federale Groenfractie gaan leiden.
 1. Auto stopt nipt voordat hangbrug heen en weer wordt geslingerd door storm
  Play

  Auto stopt nipt voordat hangbrug heen en weer wordt geslingerd door storm

 2. 'Spidercat' springt van vierde verdieping en ontsnapt zo aan brand
  Play

  'Spidercat' springt van vierde verdieping en ontsnapt zo aan brand