In de Doornlaarstraat in Bonheiden wordt volgens de buren regelmatig te snel gereden.
Volledig scherm
In de Doornlaarstraat in Bonheiden wordt volgens de buren regelmatig te snel gereden. © Foto David Legrève

Inwoners Doornlaarstraat doen zelf snelheidsmetingen in afwachting op trajectcontrole: “1 op 3 te snel”

Vijf gezinnen uit de Doornlaarstraat hebben zelf snelheidsmetingen uitgevoerd in hun straat. De buren zijn de snelheidsduivels meer dan beu en zijn vragende partij voor een trajectcontrole. Het resultaat van de snelheidsmetingen spreekt de buren niet tegen: één op drie reed sneller dan de toegelaten snelheid.

1 reactie

 • Gerard Braeckmans

  2 jaar geleden
  Je moet eens langs de Oude Keerbergsebaan van Rijmenam naar Keerbergen fietsen (is een fietsstraat) en je wordt er bijna van de baan gereden door auto's die er gewoon op los vlammen.
 1. Bestelwagenbestuurder rijdt door na botsing met wielertoerist
  KESSEL-Lo

  Bestelwa­gen­be­stuur­der rijdt door na botsing met wielertoe­rist

  Een groep wielertoeristen kruiste zondag omstreeks 12.15 uur een bestelwagen op de Holsbeeksesteenweg in Kessel-lo. Daar ging het echter mis, want de buitenspiegel van de bestelwagen raakte de elleboog van één van de fietsers. De bestuurder van de bestelwagen reed na de aanrijding gewoon verder. Een alerte getuige volgde de 52-jarige man en kon zijn gegevens doorspelen aan de politie. Die kon de verdachte een tijdje later bij hem thuis aantreffen. De agenten konden schade vaststellen aan de buitenspiegel van het voertuig. De fietser hield een pijnlijke elleboog over aan het voorval.