Zaakvoerder van Rosini Nico Verreth en commerciëel medewerker Hans Lambrechts schenken 10 bomen per huis dat ze verkopen
Volledig scherm
Zaakvoerder van Rosini Nico Verreth en commerciëel medewerker Hans Lambrechts schenken 10 bomen per huis dat ze verkopen © David Legreve

Immokantoor uit Bonheiden schenkt 10 gratis bomen weg per verkochte woning: “Willen 1.000 bomen op één jaar wegschenken”

BonheidenVastgoed Rosini uit Bonheiden is met een opvallende actie gestart: 10 bomen per verkochte woning. Telkens wanneer het makelaarskantoor een verkoop afrondt, worden er tien bomen weggeschonken aan een gemeente of stad waar het kantoor actief is. Het doel: in één jaar 1.000 bomen wegschenken.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. 35 kilometer per uur te snel in bebouwde kom
  Bonheiden

  35 kilometer per uur te snel in bebouwde kom

  Bij een snelheidscontrole op de Rijmenamseweg in Bonheiden is een chauffeur geflitst met 85 kilometer per uur. Op die plek mag er maximum 50 kilometer per uur worden gereden. De man reed dus 35 kilometer per uur te snel. Allicht zal de chauffeur binnenkort worden gedagvaard voor de politierechter in Mechelen. In totaal werden er op de Rijmenamseweg 1.179 chauffeurs gecontroleerd, elf chauffeurs reden te snel. Ook op Achterdiedonken werd er een snelheidscontrole gehouden. Hier mag er niet sneller worden gereden dan 30 kilometer per uur. Vijf chauffeurs van de 25 gecontroleerden hielden er zich niet aan. De maximum snelheid die er werd gemeten bedroeg 58 kilometer per uur.
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.