De inhuldiging van de zorg- en gedenkboom voor Imelda
Volledig scherm
De inhuldiging van de zorg- en gedenkboom voor Imelda © Marc Aerts

Imeldaziekenhuis plant symbolische boom voor ingang: “Eerbetoon aan inzet van onze medewerkers en om slachtoffers van deze crisis te gedenken”

BonheidenHet Imeldaziekenhuis van Bonheiden huldigde vandaag een boom in als eerbetoon aan de blijvende inzet van de ziekenhuismedewerkers. De olm, die zijn plaats kreeg op het pleintje voor de ingang, zal eveneens een gedenkboom zijn voor iedereen die op welke wijze dan ook slachtoffer werd in deze crisis.

 1. PFAS-vervuiling ontdekt nabij school en speeltuin in woonwijk: “Uit voorzorg nemen we de perimeter vrij groot”
  Mechelen

  PFAS-vervuiling ontdekt nabij school en speeltuin in woonwijk: “Uit voorzorg nemen we de perimeter vrij groot”

  Tientallen gezinnen van de wijk Nekkerspoel in Mechelen krijgen van de stad de raad om voorzichtig te zijn met onder meer groenten en fruit uit hun tuin. Er is een PFAS-vervuiling ontdekt, afkomstig van een bedrijfje in de Lakenmakersstraat. Volgens schepen van Leefmilieu Patrick Princen is er geen gevaar voor de kinderen van de vlakbij gelegen school De WEGwijzer en de aangrenzende speeltuin. “Ik heb expliciet de vraag gesteld of er risico’s zijn voor de school en het antwoord is nee", zegt hij.
 2. Van watersport in Mechelen tot dansen in Lier: Dit zijn de 8 leukste vakantiekampen van Mechelen en omstreken voor deze zomer
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van watersport in Mechelen tot dansen in Lier: Dit zijn de 8 leukste vakantie­kam­pen van Mechelen en omstreken voor deze zomer

  Op zoek naar een leuk zomerkamp voor je kroost? Dan biedt een van deze vakantiekampen misschien wel de oplossing. Van watersport in Mechelen tot dansen in Lier: Met deze 8 vakantiekampen in Mechelen en omstreken zal je je deze zomer zeker niet vervelen! Heb je een leuk kampje gevonden? Wees er dan vlug bij en aarzel niet om je kinderen in te schrijven.