Het Imeldaziekenhuis zoekt logistieke medewerkers
Volledig scherm
Het Imeldaziekenhuis zoekt logistieke medewerkers © David Legreve

Imeldaziekenhuis in Bonheiden zoekt tijdelijke krachten: “Extra ondersteuning voor onze verpleegdiensten is in deze coronagolf bijzonder waardevol”

BonheidenHet Imeldaziekenhuis in Bonheiden zoekt in deze drukke coronatijden naar extra krachten. Deze nieuwe en tijdelijke medewerkers zullen bepaalde taken, zoals het eten opdienen bij de patiënten en het materiaal aanvullen, overnemen van de verpleegkundigen, zodat die zich op hun kerntaken kunnen focussen. De contractduur van de nieuwe medewerkers loopt eind februari af. 

 1. DULST als enige Belgische wijnimporteur uitgenodigd door Ad’Occ op ‘Millésime Bio’: “Lever je binnen vijf jaar geen duurzame wijn? Vergeet het dan maar”
  PREMIUM
  Leuven

  DULST als enige Belgische wijnimpor­teur uitgeno­digd door Ad’Occ op ‘Millésime Bio’: “Lever je binnen vijf jaar geen duurzame wijn? Vergeet het dan maar”

  De Leuvense wijnkenner Marc Dulst is als enige Belgische wijnimporteur uitgenodigd door Ad’Occ op de 30ste editie van ‘Millésime Bio’. “Het was een eer om als enige Belg een uitnodiging te krijgen voor de de vakbeurs voor duurzame en biologische wijnen in Montpellier”, aldus de bekende Leuvenaar die voorspelt dat sommige wijnproducenten gedoemd zijn om te verdwijnen.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.