Het Imeldaziekenhuis zoekt logistieke medewerkers
Volledig scherm
Het Imeldaziekenhuis zoekt logistieke medewerkers © David Legreve

Imeldaziekenhuis in Bonheiden zoekt tijdelijke krachten: “Extra ondersteuning voor onze verpleegdiensten is in deze coronagolf bijzonder waardevol”

BonheidenHet Imeldaziekenhuis in Bonheiden zoekt in deze drukke coronatijden naar extra krachten. Deze nieuwe en tijdelijke medewerkers zullen bepaalde taken, zoals het eten opdienen bij de patiënten en het materiaal aanvullen, overnemen van de verpleegkundigen, zodat die zich op hun kerntaken kunnen focussen. De contractduur van de nieuwe medewerkers loopt eind februari af. 

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Spaanse fietsendief die 13 fietsen, een step en fietscomputer stal in Mechelen opgepakt tijdens controle: “Hij toonde bijzonder veel interesse in gestalde fietsen”
  Mechelen

  Spaanse fietsen­dief die 13 fietsen, een step en fietscompu­ter stal in Mechelen opgepakt tijdens controle: “Hij toonde bijzonder veel interesse in gestalde fietsen”

  Een 37-jarige Spanjaard zit momenteel in de cel voor het plegen van 13 fietsdiefstallen en de diefstal van een fietscomputer en elektrische step in Mechelen. De politie van Mechelen-Willebroek kon hem op donderdag 13 januari onderscheppen in de Stationsstraat. De diefstallen werden gepleegd van april tot december 2021.