De rechtbank in Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
De rechtbank in Mechelen © David Legreve

“Hij sloeg me uit de stoel, sleurde me naar de veranda en wurgde me”: man riskeert 4 jaar cel voor zwaar partnergeweld

BonheidenEen celstraf van 4 jaar met probatie-uitstel. Dat vorderde het parket donderdag tegen een 39-jarige man uit Bonheiden. Hij stond terecht voor een poging doodslag op zijn ex-partner. Hij wurgde haar meermaals en stapte zelfs met een keukenmes op de vrouw af. “Ik had echt schrik dat ik die dag ging sterven”, getuigde ze over het hallucinante partnergeweld van een man met twee gezichten.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.