De fietser werd gegrepen door een vrachtwagen. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat.
Volledig scherm
De fietser werd gegrepen door een vrachtwagen. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. © Tim Van der Zeypen

Fietser (63) komt om het leven bij dodehoekongeval

BonheidenBij een verkeersongeval op het kruispunt van de Putsesteenweg (N15) ter hoogte van de Bruinbeekstraat in Bonheiden is maandagnamiddag een fietser om het leven gekomen. Het gaat om een 63-jarige man uit Putte.

 1. Oudste koffiezaak van Leuven vernieuwt, en wil expertisecentrum worden: “Maar de koffie is hier beter dan in de leraarskamer”
  PREMIUM
  Leuven

  Oudste koffiezaak van Leuven vernieuwt, en wil expertise­cen­trum worden: “Maar de koffie is hier beter dan in de leraarska­mer”

  Menig Leuvenaar verslikte zich in zijn koffie toen in Onan, Leuvens eerste koffiezaak, vorige maan de sloophamers werden bovengehaald. De paniek bleek voorbarig: Koffie Onan vernieuwt na achttien jaar het interieur grondig, en vond tijdelijk onderdak in de voormalige kledingwinkel Hippo, wat verderop in de straat. De feestelijke heropening is al voor 3 september. “Onan wordt een echt koffie-expertisecentrum.”
 2. Eens een Ensor of Beuckelaer eten? Restaurant ‘Madonna' opent in vernieuwd Museum voor Schone Kunsten
  KMSKA

  Eens een Ensor of Beuckelaer eten? Restaurant ‘Madonna' opent in vernieuwd Museum voor Schone Kunsten

  Grand Café tijdens de openingsuren van het museum en ’s avonds cocktailbar en fine dining. Dat is het concept van de nieuwe horecazaak van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA), die eind september samen opent met het vernieuwde museum. Naast de zaak zelf is het menu ook geïnspireerd op kunst uit het museum met gerechten als ‘De oestereetster' van James Ensor of ‘Groentenmarkt’ van Joachim Beuckelaer.