Schepen van Mobiliteit Bart Vanmarcke aan de Muizensesteenweg op de plaats waar de eerste ANPR-camera komt
Volledig scherm
Schepen van Mobiliteit Bart Vanmarcke aan de Muizensesteenweg op de plaats waar de eerste ANPR-camera komt © David Legreve

Eerste ANPR-camera’s van Bonheiden maken hun opwachting in Dijleweg en Muizensteenweg

Het gemeentebestuur van Bonheiden verwelkomt deze maand de eerste ANPR-camera’s op haar grondgebied. Er komt een camera langs zowel de Muizensteenweg als de Dijleweg. De camera’s worden in de toekomst ingezet voor trajectcontroles.

4 reacties

 • Hary Beukenoot

  1 maand geleden
  vraag me af af ze nog tevreden gaan zijn met hun boete voor 31km/h te rijden want het is de poen die ga tellen en een klein beetje de veiligheid ,zeker geen drempels meer leggen anders vermindert de boetopbrengst
 • Sofie Thys

  3 jaar geleden
  Misschien eerst de zone 30 controleren deze is in Rijmenam en Bonheiden dorp een ramp. Iedereen rijdt hier te snel en dit in een dorp met veel verkeer. Misschien kunnen deze camera's hier beter van nut zijn.
 • Charles Roosenmans

  3 jaar geleden
  En dat met ons belastingsgeld! Ze zouden beter eerst het dorpsplein afwerken! Ik loop al weken met mijn voeten in de modder!
 • Wim Vandoorne

  3 jaar geleden
  Steeds onder het mom van veiligheid lepelt men ons beetje bij beetje een samenleving in waarin we het normaal vinden om als schapen gestuurd, 'altijd' gecontroleerd en geleid te worden. Via steeds meer regels en steeds meer repressie als enige middel om het samenleven te 'organiseren' wordt onze vrijheid , zelfverantwoordelijkheid , zelfbeschikking uitgehold en ontnomen. Langdurige , constante onderdrukking leidt echter tot grotere (verkeers-)agressie, de-pressie en ook zelfmoord ?
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.