BONHEIDEN - De nachtwinkel in het centrum van Bornem.
Volledig scherm
PREMIUM
BONHEIDEN - De nachtwinkel in het centrum van Bornem. © Google Maps

Drietal overvalt nachtwinkel met machete: “Dader werd afgedreigd door iemand in het drugsmilieu”

BonheidenDrie jongeren hebben zich woensdag moeten verantwoorden voor een gewapende overval op een nachtwinkel in het centrum van Bonheiden. De overvallers bedreigden daarbij de uitbater met een machete. Het parket vorderde celstraffen tot 18 maanden effectief. “De man die mijn cliënt afperste heeft een zwaar strafblad. Onder meer voor ontvoering”, aldus de advocate van één van de overvallers.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.