Het basketpleintje van domein Sluyts was tijdens de traditionele jaarmarkt nog de locatie van de dierenmarkt, de komende weken kunnen buren er hun wagen kwijt.
Volledig scherm
Het basketpleintje van domein Sluyts was tijdens de traditionele jaarmarkt nog de locatie van de dierenmarkt, de komende weken kunnen buren er hun wagen kwijt. © David Legreve

Domein Sluyts wordt tijdelijke parking

0 reacties

 1. Op de valreep dan toch Wijn- en Champagnefeesten aan kroeg De Libertad: “Een mini-editie, omdat we niet konden weerstaan aan de goesting”
  Leuven

  Op de valreep dan toch Wijn- en Champagne­fees­ten aan kroeg De Libertad: “Een mi­ni-edi­tie, omdat we niet konden weerstaan aan de goesting”

  De Leuvense kroeg De Libertad ziet de traditionele Libertadfeesten alweer aan zich voorbijgaan dit jaar door het coronavirus. Dankzij de heropening van de horecaterrassen kon er toch een deeltje van de meubelen worden gered. “We hebben een miniversie van de Wijn- en Champagnefeesten georganiseerd”, zeggen uitbaters Rikky en Eleni Evers.
 2. Zoektocht naar vaderdagcadeau levert Mechelaar horlogemerk ARTUUR op: “Zou ze graag morgen al in de winkels in New York zien liggen”
  PREMIUM
  Onze-Lieve-Vrouw-Waver/Mechelen

  Zoektocht naar vaderdagca­deau levert Mechelaar horloge­merk ARTUUR op: “Zou ze graag morgen al in de winkels in New York zien liggen”

  Moederdag is net voorbij of daar komt op kousenvoeten Vaderdag al aangeslopen. Voor Kevin Perez (41) uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver een belangrijke dag, want de dag voor de papa’s was onrechtstreeks het begin van een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn verwekker. Het resulteerde in ARTUUR, een betaalbaar horlogemerk dat tijdloos design combineert met verwisselbare bandjes.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser