Catherine verkoopt dit weekend ethische wolproducten voor het goede doel.
Volledig scherm
Catherine verkoopt dit weekend ethische wolproducten voor het goede doel. © Marc Aerts

Catherine zamelt geld in voor gehandicapte kinderen in Nepal: “Wat ik daar gezien heb, tart alle verbeelding”

Catherine Maes (61) organiseert dit weekend ‘Schenk warmte aan je geliefden’. De opbrengst gaat naar de bouw van een school voor gehandicapte kinderen in Nepal. Catherine trok in 2007 voor het eerst naar Nepal en werd op slag verliefd op het land, maar ook de armoede raakte haar. “Een veilige thuis voor alle daklozen en kansarmen in Nepal, dat is het doel.”

0 reacties

  1. FJC start lotgenotengroep voor mannelijke slachtoffers partnergeweld: “De politie-inspectrice zei: ‘U bent de man dus u bent de dader’”
    PREMIUM
    Mechelen

    FJC start lotgenoten­groep voor mannelijke slachtof­fers partnerge­weld: “De politie-inspectri­ce zei: ‘U bent de man dus u bent de dader’”

    “De politie-inspectrice zei: ‘Geef nu maar toe. U bent de man dus u bent de dader’. Het gaf mijn ex carte blanche voor nog meer geweld.” Een slachtoffer van partnergeweld getuigt over de muur van ongeloof waar hij als man op botste toen hij om hulp zocht en hij is lang niet alleen. Volgens cijfers wordt een man op vijf het slachtoffer van partnergeweld, maar ze worden heel vaak niet geloofd. FJC Mechelen wil het taboe doorbreken en richtte een lotgenotengroep op. Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir kwam maandag luisteren.