BONHEIDEN - In Bonheiden Dorp brak donderdagochtend een brand uit in de achterbouw van een beenhouwerij / Rechts: Bovenbuur Philippe
Volledig scherm
BONHEIDEN - In Bonheiden Dorp brak donderdagochtend een brand uit in de achterbouw van een beenhouwerij / Rechts: Bovenbuur Philippe © Tim Van der Zeypen

Bovenburen worden net op tijd wakker tijdens brand in beenhouwerij: “Mijn vrouw en kinderen wakker gemaakt en naar buiten gelopen”

BonheidenIn Bonheiden Dorp is er donderdagochtend brand uitgebroken bij beenhouwerij Verstraeten. De brand woedde in een achterbouw en ging gepaard met een felle rookontwikkeling. Gewonden vielen er niet. De schade is aanzienlijk.

 1. INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”
  PREMIUM
  Lichtaart

  INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”

  “Michelin-inspecteurs zijn kenners, in tegenstelling tot sommige foodbloggers. Zij breken restaurants af om zelf in de kijker te staan, maar beseffen niet hoeveel pijn dat kan doen”, stelt chef-kok Carl Wens. Van de 30 jaar dat De Pastorie in Lichtaart al bestaat, prijkt het er 17 in de vermaarde gids – die maandag opnieuw sterren uitdeelt. Met Carl blikken we vooruit op de culinaire hoogdag, en op wat verder in de toekomst. “Toen onze zoon Wout vertelde hij dat ons wou opvolgen: dat gaf een enorme boost.”
 2. Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”
  voetbal tweede provinciale

  Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”

  KV Bonheiden moest zondag een 1-2-nederlaag goedmaken op het veld van Loenhout. Het kreeg daar de kansen toe en ook de wedstrijdomstandigheden zaten mee, maar de troepen van Alain Wittocx gingen alsnog met 3-1 onderuit en mochten een kruis maken over de promotie naar eerste provinciale. Dat dankzij de eindzege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde met Tisselt ook de beste verliezer promoveert, strooide nog wat zout in de wonde.
 1. Minister Annelies Verlinden en leerlingen Sint-Ursula-Instituut gaan in dialoog over toekomst van het land: “Een leerrijke ervaring”
  Onze-Lieve-Vrouw-Waver

  Minister Annelies Verlinden en leerlingen Sint-Ursula-Instituut gaan in dialoog over toekomst van het land: “Een leerrijke ervaring”

  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) bezocht vandaag het Sint-Ursula-Instituut (SUI) in kader van de burgerbevraging ‘Een land voor de toekomst’. Met deze enquête wil de federale regering te weten komen hoe Belgen denken over de staatsstructuur en de democratie in ons land. Een 120-tal vulden in aanwezigheid van de minister de enquête in tijdens een dialoogmoment.