Bonheiden lanceert platform Natuurlijke Tuinen
Volledig scherm
Bonheiden lanceert platform Natuurlijke Tuinen © Lokaal bestuur Bonheiden

Bonheiden lanceert digitaal platform Natuurlijke Tuinen: “Inwoners met vragen over biodiverse tuinen kunnen er terecht”

BonheidenHet lokaal bestuur van Bonheiden en de milieuraad van de gemeente lanceren met de steun van de Vlaamse Overheid het digitaal platform Natuurlijke Tuinen. Op het platform kan je ideeën opdoen om je tuin stap voor stap om te toveren naar een thuis voor planten, bomen, vogels, egels, bijen en vlinders.

 1. Buren en bedrijven informeren zich over nieuwe stadswijk Ragheno tijdens infomoment: “Dit is beter dan de industriële uitstraling die deze hoek van Mechelen nu uitstraalt”
  Mechelen

  Buren en bedrijven informeren zich over nieuwe stadswijk Ragheno tijdens infomoment: “Dit is beter dan de indu­striële uitstra­ling die deze hoek van Mechelen nu uitstraalt”

  Achter het station van Mechelen vond op zaterdag een infomoment over de toekomstige stadswijk Ragheno plaats. Buren konden er kennismaken met de maquette van het project en de plannen voor het gebied van meer dan 100 voetbalvelden groot. De stad bood ook enkele steps aan waarmee de buurtbewoners een uitgestippelde route doorheen de site konden volgen.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.