Belpop Bonanza presenteert fietsroute aan café De Zwaan in Rijmenam.
Volledig scherm
Belpop Bonanza presenteert fietsroute aan café De Zwaan in Rijmenam. © Antoon Verbeeck

Belpop Bonanza laat je fietsen langs legendarische, muzikale verhalen: “Jimmy Page was fan van Bonheidense pater”

Wie unieke stukjes Belpop-geschiedenis wil ontdekken in Bonheiden en Rijmenam, moet op de fiets springen. Belpop Bonanza bokste samen met het lokaal bestuur, gemeenschapscentrum ‘t Blikveld en de organisatoren van festival RijmRock een fietstocht in elkaar langs plekken waar muziekgeschiedenis geschreven werd. Samen met zanger John Terra, die een link heeft met Rijmenam, openden ze zaterdag de muzikale route.

 1. Duidelijkheid rond toekomst kasteel Zellaer, koppel mag er horecazaak en verblijfslogies uitbaten: “Ons hart verloren aan domein”
  Bonheiden

  Duidelijk­heid rond toekomst kasteel Zellaer, koppel mag er horecazaak en verblijfs­lo­gies uitbaten: “Ons hart verloren aan domein”

  De kogel is door de kerk: An Schoovaerts en Jurgen Mariën van Horecatechnics uit Putte zullen op het kasteeldomein van Zellaer in Bonheiden een horecagelegenheid en verblijfslogies aanbieden. Kempens Landschap zal met instemming van de gemeente Bonheiden het kasteel en de bijgebouwen voor 50 jaar in erfpacht geven aan het duo. Het kasteeldomein blijft daarbij steeds toegankelijk voor wandelaars.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt