Kerkhof Bonheiden
Volledig scherm
Kerkhof Bonheiden © Google

Begraafplaatsen Bonheiden en Rijmenam krijgen brievenbussen voor ‘post naar de hemel’: “Kinderen kunnen er brief of tekening achterlaten”

BonheidenDe begraafplaatsen van Bonheiden en Rijmenam krijgen op termijn een brievenbus voor ‘post naar de hemel’. In de bus kunnen kinderen een brief posten die gericht is aan een overleden dierbare.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.