De deelwagens van Partago.
Volledig scherm
De deelwagens van Partago. © Toon Verheijen

Tweede elektrische deelwagen in Boechout door groot succes

BOECHOUTGoed nieuws voor fervente gebruikers van autodelen in Boechout. Omdat de elektrische deelwagen van Partago op het Jef Van Hoofplein vaak gebruikt wordt, investeert Partago in een tweede in Boechout. Die staat voortaan aan het Populierenhof in de Dr. Theo Tutsstraat, aan de ingang van het George van Raemdonckpark.

  1. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”
    PREMIUM
    ANTWERP PRIDE

    Organisa­tor Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”

    ‘Utopia’ wordt in Antwerpen voor één week omgedoopt tot ‘Queertopia’. Of hoe de wereld er in de toekomst idealiter moet uitzien volgens de vele diverse gezichten achter Antwerp Pride. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat nú al een historische editie is. “We verwachten niet dat iedereen langs de zijlijn komt applaudisseren, maar het is aan ons om iedereen te overtuigen dat we de samenleving rijker en liefdevoller willen maken.”