Postkantoor in Boechout weer vrijgegeven na vondst van verdacht pakket: geen explosief of antrax

BoechoutHet postkantoor van Boechout werd woensdagmorgen om iets voor 9 uur ontruimd vanwege een verdacht pakketje met een ‘wit poeder’ in. Er werd snel een perimeter ingesteld en de ontmijningsdienst DOVO voerde een screening uit van het pakje om te zien wat erin zat. Ondertussen is het postkantoor weer vrijgegeven.

 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Spaanse website meldt ‘gruwelijke dood van 52-jarige vrouw uit Barcelona in Brussel’: mogelijk gaat het om lichaam in kelder in Deurne
  Brussel/deurne

  Spaanse website meldt ‘gruwelijke dood van 52-jarige vrouw uit Barcelona in Brussel’: mogelijk gaat het om lichaam in kelder in Deurne

  Volgens de Spaanse nieuwssite Barna Diario is in Brussel enkele dagen geleden het lichaam van een 52-jarige vrouw uit Barcelona in stukken in een koffer teruggevonden. Mogelijk gaat het om verminkte lichaam dat afgelopen vrijdag gevonden werd in de kelder van een appartement in Deurne. Het parket kan echter niet bevestigen dat het inderdaad om dezelfde vrouw gaat.