Hart Voor Marthe organiseerde zaterdag zijn eerste Kids Day. Peter Vanlaet met Marthe
Volledig scherm
Hart Voor Marthe organiseerde zaterdag zijn eerste Kids Day. Peter Vanlaet met Marthe © Wannes Vansina

Peter Vanlaet besluit succesvolle benefiet voor kindje met hersenverlamming

Boechout/BonheidenDe Kids Day ten voordele van ‘Hart voor Marthe’ zaterdag in Boechout was een schot in de roos. Naar schatting 600 bezoekers woonden het benefietevenement bij. Ambassadeur van de actie Peter Vanlaet (Mama’s Jasje) speelde op het eind de Stal De Rollebeek plat. “Ik begrijp die ouders heel goed.”

  1. Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslange revalidatie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenverlamming. De zorg is onbetaalbaar”
    Bonheiden/Boechout

    Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslan­ge revalida­tie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenver­lam­ming. De zorg is onbetaal­baar”

    Ouders Jill Bruynseels en Andy Van Linden uit Bonheiden hebben een vzw opgericht om geld in te zamelen om de levenslange revalidatie van hun oogappel Marthe (6) te bekostigen. Het guitige meisje lijdt aan hersenverlamming. “De zorg voor onze dochter is onbetaalbaar”, verklaart het jonge gezin. Op 7 augustus organiseren ze een eerste benefiet in Boechout. Op termijn willen de mama en papa met hun vzw ook andere kinderen en hun ouders helpen.