Gert Broeckx
Volledig scherm
Gert Broeckx © Foto De Freine

Papa reist naar Peru om ontvoerd dochtertje te zien: “Geen idee of ik Rubi ooit nog zal terugzien”

Voor het eerst in twee jaar heeft Gert Broeckx uit Boechout z’n dochtertje Rubi (6) nog eens kunnen zien, nadat het meisje als baby door haar moeder werd ontvoerd naar haar thuisland Peru. Hij had tal van sinterklaascadeautjes mee maar na amper een uur was het bezoek alweer abrupt voorbij. “Wanneer ik haar de volgende keer kan zien? Misschien nooit meer.”

1 reactie

 • leen hanssens

  2 jaar geleden
  Veel sterkte Mijnheer Broeckx.
 1. Zes jaar geleden werd Rubi ontvoerd en net vandaag komt verrassingspakket voor dochtertje terug

  Zes jaar geleden werd Rubi ontvoerd en net vandaag komt verras­sings­pak­ket voor dochtertje terug

  Vrijdag 18 oktober is het exact zes jaar geleden dat Rubi Broeckx meegenomen werd door haar moeder naar Peru. En net vandaag is de ‘Rubi Intercontinental Rocket’, het verrassingspakket met lekkers dat vader Gert begin juli opstuurde voor haar verjaardag, terug aangekomen in Boechout. Rubi heeft het nooit gekregen omdat de douane het tegenhield in Peru. “Eind november ga ik naar haar toe met Sinterklaas.”
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Is de Dreef in Boechout nu definitief beschermd? Komen er álsnog appartementen in het Vijverhof? En hoe lang is het nog wachten op het nieuwe skatepark?
  PREMIUM
  boechout

  BELOOFD IS BELOOFD. Is de Dreef in Boechout nu definitief beschermd? Komen er álsnog appartemen­ten in het Vijverhof? En hoe lang is het nog wachten op het nieuwe skatepark?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren de zes belangrijkste dossiers en beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Met vandaag Boechout, de rustige gemeente in de Antwerpse zuidrand waar iconische beuken en beekvalleien gespaard worden, maar een deel van een private parktuin wellicht openbaar wordt en plaats moet maken voor appartementsgebouwen.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.