Schooldirecteur Tom Maes, voorzitter van de mobiliteitsraad Danny Grillet, schepen van Mobiliteit Rudi Goyvaerts (PRO Boechout&Vremde) en enkele leerlingen van de Jan Frans Willemsschool.
Volledig scherm
Schooldirecteur Tom Maes, voorzitter van de mobiliteitsraad Danny Grillet, schepen van Mobiliteit Rudi Goyvaerts (PRO Boechout&Vremde) en enkele leerlingen van de Jan Frans Willemsschool. © rv

Mobiliteitsraad en gemeente schenken fluohesjes aan schoolkinderen: “Extra initiatief om onze kinderen te beschermen in het verkeer”

BOECHOUTDe mobiliteitsraad en het gemeentebestuur van Boechout hebben de Jan Frans Willemsschool, het Sint-Gabriëlcollege en de Dorpsschool in Vremde (Boechout) een nieuwe voorraad fluohesjes geschonken. Die hesjes worden verdeeld onder de nieuwe instappers van de kleuterklassen en de eerstejaars van de lagere school.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”
  PREMIUM

  Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”

  Al week hij intussen uit naar Mortsel, Alex Agnew (48) weet na jaren woonst in het centrum van Antwerpen waar hij vertier moet opzoeken. In deze reeks ontdekken we waar de stand-upcomedian graag bourgondisch eet, zijn nerdy-kantje tot uiting komt en waar volgens hem de diversiteit in de stad het mooist tot uiting komt: “Nog nooit zo’n bont allegaartje van mensen op één plek gezien.”