Karlijne Moons en Alexandra Hustinx van Reveil Boechout.
Volledig scherm
Karlijne Moons en Alexandra Hustinx van Reveil Boechout. © David Boon

Kunst, poëzie, muziek en vooral veel liefde op Reveil in Boechout

BOECHOUTMet Allerheiligen duikt Reveil op in zowat één op de drie Vlaamse gemeenten om geliefden te herdenken met muzikanten, dichters en verhalenvertellers. Zo ook in Boechout, waar de initiatiefnemers de handen in elkaar sloegen met het gemeentebestuur, Beeldacademie Lier, Sint-Gabriël, de straatband van de Molenlei en vele kunstenaars en vrijwilligers.

 1. Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”
  Voetbal 1A

  Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”

  Opmerkelijke vaststelling: sinds Beerschots terugkeer op het hoogste niveau won het al elke keer van Racing Genk. Zondag hoopt Beerschot een vierde opeenvolgende zege te kunnen pakken tegen de Limburgers, want de hekkensluiter heeft de punten broodnodig. “We gaan het Genk met viriel spel moeilijk proberen te maken”, zegt trainer Javier Torrente.
 2. Vader Nico (37) en zoon Sennacruz (10) delen oude jassen uit aan Antwerpse daklozen: “Iedereen zou zoiets moeten doen met zijn kinderen”
  ANTWERPEN/STABROEK

  Vader Nico (37) en zoon Sennacruz (10) delen oude jassen uit aan Antwerpse daklozen: “Iedereen zou zoiets moeten doen met zijn kinderen”

  Nico Vermeulen (37) van schoenwinkel en lakkerij Bristol in Stabroek en zijn zoon Sennacruz (10) hebben zich sinds afgelopen zomer ingezet voor vrijwilligerswerk en goede doel acties. Zondag deelden ze met bakfietsen ingezamelde jassen uit aan daklozen in Antwerpen. “Ik was wat op zoek naar mezelf, en heb in vrijwilligerswerk mijn roeping gevonden, een waarde die ik graag deel met mijn zoon.”