Met de aanstelling van Kris Van de Sompel als algemeen directeur zet Wijndomein Oud Conynsbergh opnieuw een belangrijke stap in de verdere professionalisering van het beloftevolle domein.
Volledig scherm
Met de aanstelling van Kris Van de Sompel als algemeen directeur zet Wijndomein Oud Conynsbergh opnieuw een belangrijke stap in de verdere professionalisering van het beloftevolle domein. © Wijndomein Oud Conynsbergh

Kris Van de Sompel is de nieuwe algemeen directeur van Wijndomein Oud Conynsbergh: “We willen het domein verder professionaliseren”

Kris Van de Sompel wordt de nieuwe algemeen directeur van Wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout. Met de aanstelling van Van de Sompel wil het wijndomein verder professionaliseren en verder inzetten op commercialisering. Ook wil het een uitbreiding van het assortiment en een verregaande ontwikkeling van het wijntoerisme op het domein.

 1. Premier De Croo bezoekt Universitair Ziekenhuis Antwerpen: “Wat ik meeneem naar het beleid? Sneltesten”
  ANTWERPEN/EDEGEM

  Premier De Croo bezoekt Universi­tair Ziekenhuis Antwerpen: “Wat ik meeneem naar het beleid? Sneltesten”

  Voor het eerst sinds midden mei bezoekt een premier van dit land nog eens een universitair ziekenhuis. Alexander De Croo (Open Vld) en volksgezondheidsminister Frank Vandenbroucke (sp.a) passeerden woensdag naast Brussel ook in Antwerpen voor een werkbezoek. “Bewonderenswaardig hoe het zorgpersoneel gemotiveerd blijft én creatieve oplossingen blijft zoeken.”
 2. Daling van aantal besmettingen in Boechout op dinsdag 20 oktober

  Daling van aantal besmettin­gen in Boechout op dinsdag 20 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Boechout, op één dag 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 7. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 47. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Boechout op 351 te liggen. Omdat Boechout meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 3. De coronacijfers in Boechout van dinsdag 13 oktober

  De coronacij­fers in Boechout van dinsdag 13 oktober

  In Boechout zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 21 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Boechout komt dat getal nu op 157 te liggen. Boechout heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.