In de Jan Frans Willemsschool hebben de leerlingen van het vijfde leerjaar zelf enkele escape rooms gebouwd.
Volledig scherm
In de Jan Frans Willemsschool hebben de leerlingen van het vijfde leerjaar zelf enkele escape rooms gebouwd. © Benoit De Freine

Klassen worden escape rooms bij opening nieuwe school

BOECHOUTLeerlingen van de Jan Frans Willemschool bouwen vier escape rooms in lege klaslokalen voor de grote opening van hun nieuwe school zaterdag.

 1. Telefoon carnavalswinkel Fun-Shop staat roodgloeiend, maar dat is geen goede zaak: “Tot veertig foute oproepen per dag, wellicht door fout bij Google”
  Lier

  Telefoon carnavals­win­kel Fun-Shop staat roodgloei­end, maar dat is geen goede zaak: “Tot veertig foute oproepen per dag, wellicht door fout bij Google”

  Carnavalswinkel Fun-Shop uit Lier wordt al wekenlang overspoeld met telefoontjes van mensen die verkeerd verbonden zijn. “Gemiddeld gaat het om veertig oproepen per dag. Voor ons is dat puur tijdverlies”, zucht zaakvoerder Pieter Kerkhofs. De fout lijkt bij internetgigant Google te zitten, maar daar krijgt Kerkhofs niemand te pakken. “Het is om gek van te worden.”
 2. Jobplatform El Kaouakibi krijgt voorlopig bewindvoerder aangesteld: “Geldstromen zonder boekhoudkundige verklaring”
  ANTWERPEN

  Jobplat­form El Kaouakibi krijgt voorlopig bewindvoer­der aangesteld: “Geldstro­men zonder boekhoud­kun­di­ge verklaring”

  Na Let’s Go Urban is ook bij WannaWork van Sihame El Kaouakibi een voorlopig bewindvoerder aangesteld door de Antwerpse ondernemingsrechtbank. Dat gebeurde op vraag van de curator van het failliete horecabedrijf Point Urbain BV van El Kaouakibi en haar partner Erika Xuan Nguyen. WannaWork was het jobplatform waarmee El Kaouakibi kansarme jongeren aan een job wilde helpen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil