In de Jan Frans Willemsschool hebben de leerlingen van het vijfde leerjaar zelf enkele escape rooms gebouwd.
Volledig scherm
In de Jan Frans Willemsschool hebben de leerlingen van het vijfde leerjaar zelf enkele escape rooms gebouwd. © Benoit De Freine

Klassen worden escape rooms bij opening nieuwe school

BOECHOUTLeerlingen van de Jan Frans Willemschool bouwen vier escape rooms in lege klaslokalen voor de grote opening van hun nieuwe school zaterdag.

 1. Organisatoren Lierse zomerevents reageren terughoudend op Zomerplan: van “lightversie” over “afwachten” tot “afgelasting”
  PREMIUM
  Lier

  Organisato­ren Lierse zomere­vents reageren terughou­dend op Zomerplan: van “lightver­sie” over “afwachten” tot “afgelas­ting”

  Het Overlegcomité stelde begin deze week via het zogenaamde Zomerplan enkele versoepelingen in het vooruitzicht voor de evenementensector. Dat wil echter niet zeggen dat de zomerse activiteitenkalender in Lier weer helemaal normaal gaat ogen. Een rondvraag bij de organisatoren van een paar middelgrote Lierse events leverde verschillende terughoudende antwoorden op; corona blijft duidelijk een factor die meespeelt bij de planning. Een stand van zaken op dit moment.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. Antwerpse horeca-ondernemers investeerden 6.000 euro in plexi-schermen: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”
  ANTWERPEN

  Antwerpse horeca-onderne­mers investeer­den 6.000 euro in plexi-scher­men: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”

  Raphael Helsmoortel en Serge Frank, de drijvende krachten achter vijf restaurants op het Antwerpse Zuid en de catering van zowel Plein Publiek in Antwerpen als Brussel, is niet te spreken dat hij geen plexischermen op zijn terrassen mag plaatsen zodat klanten dichter bij elkaar kunnen zitten. “Ze hebben zeven maanden de tijd gehad om horeca-protocollen te schrijven en nog geen 24 uur voor heropening komen ze met deze bom van jewelste?”
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser