Door het slechte weer werd er dit weekend nog niet veel gebruik gemaakt van die kersverse fietszone.
Volledig scherm
Door het slechte weer werd er dit weekend nog niet veel gebruik gemaakt van die kersverse fietszone. © Benoit De Freine

Groenstraat, Toeffelhoek en Lazerijstraat voortaan fietsstraten

BOECHOUTNa bijna een jaar werken zijn de Groenstraat en Toeffelhoek eindelijk afgewerkt in Boechout. Door het vele sluipverkeer waren de landbouwstraten erg aangetast en moesten ze heraangelegd worden en werd van de gelegenheid gebruik gemaakt er een gescheiden riolering te leggen. Finaal werden de straten ook omgetoverd tot een fietszone, die nu volledig klaar is.

 1. Antwerpse horeca-ondernemers investeerden 6.000 euro in plexi-schermen: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”
  ANTWERPEN

  Antwerpse horeca-onderne­mers investeer­den 6.000 euro in plexi-scher­men: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”

  Raphael Helsmoortel en Serge Frank, de drijvende krachten achter vijf restaurants op het Antwerpse Zuid en de catering van zowel Plein Publiek in Antwerpen als Brussel, is niet te spreken dat hij geen plexischermen op zijn terrassen mag plaatsen zodat klanten dichter bij elkaar kunnen zitten. “Ze hebben zeven maanden de tijd gehad om horeca-protocollen te schrijven en nog geen 24 uur voor heropening komen ze met deze bom van jewelste?”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”