Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Gemeente Boechout dient klacht in tegen beslissing voor meer ‘vliegbewegingen’ van luchthaven Deurne

Na Borsbeek en Mortsel heeft ook de gemeente Boechout beroep ingediend tegen een recent besluit van minister Koen Van Den Heuvel. Hij versoepelde het aan aantal toegelaten vliegbewegingen tussen 2019 en 2022.

 1. Cleymans en Van Geel zingen ‘We zullen doorgaan’ voor jarig Het KUNSTUUR: “Succes in andere steden herhalen”
  Play
  PREMIUM
  Mechelen

  Cleymans en Van Geel zingen ‘We zullen doorgaan’ voor jarig Het KUNSTUUR: “Succes in andere steden herhalen”

  De musea mogen vanaf vandaag weer open en dat werd nergens zo feestelijk gevierd als in Het KUNSTUUR in Mechelen, dat ook zijn eerste verjaardag viert. Vlaams minister Bart Somers kwam het lint knippen, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zongen ‘We zullen doorgaan’. Dat is Het KUNSTUUR ook zinnens, met een nieuwe expo vanaf februari en vestigingen in andere steden.
 1. Antwerpse juriste (25) mag haar grootvader niet bezoeken: “Wie heeft het recht om onze ouderen op te sluiten? Ze rouwen alleen, ze sterven alleen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse juriste (25) mag haar grootvader niet bezoeken: “Wie heeft het recht om onze ouderen op te sluiten? Ze rouwen alleen, ze sterven alleen”

  De Antwerpse juriste Beaudine Van Nuffel (25) kan het niet meer aanzien. Door de strikte coronamaatregelen in woonzorgcentrum Ruytenburg in Berchem is ze niet meer in staat haar dementerende grootvader te bezoeken. Haar grootmoeder overleed recent in het zorgcentrum. “Bomma smeekte op haar sterfbed om goed voor bompa te zorgen, het beleid van de overheid en het zorgcentrum zorgt ervoor dat ik mij belofte niet kan nakomen.”
 2. Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümverpakt aan huis
  PREMIUM
  Kruibeke/Antwerpen

  Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümver­pakt aan huis

  Genieten van een cocktail na een lange werkweek. Het is iets wat veel mensen missen nu de horeca gesloten is. Sofian (25), Naushad (31) en Yannick (28), drie van de beste bartenders van België, brengen met hun nieuw bedrijf Craftails dé oplossing. Hun topcreaties worden namelijk vacuümverpakt per post thuisbezorgd, inclusief de garnituren en zelfs het rietje.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto