Voedselverdeling door de Voedselbank.
Volledig scherm
Voedselverdeling door de Voedselbank. © BELGA

Delhaize op zoek naar vrijwilligers voor goede doel actie Voedselbanken

BOECHOUTNet zoals in andere filialen van de supermarktketen neemt ook Delhaize Boechout in de Alexander Franckstraat begin december deel aan de voedselbonactie ten voordele van de Voedselbank. Delhaize is nog op zoek naar vrijwilligers om waardebonnen of soep te verkopen aan klanten in de winkel.

  1. Vastgoedkantoor Immodôme officieel geland in art-nouveaupand in Lier: “We willen scoren met onze architectuurwandelingen”
    Lier

    Vastgoed­kan­toor Immodôme officieel geland in art-nouveau­pand in Lier: “We willen scoren met onze architec­tuur­wan­de­lin­gen”

    Op donderdag 26 januari opent vastgoedkantoor Immodôme officieel de deuren van het nieuwe kantoor in Lier voor het grote publiek. Het art-nouveaupand op de hoek van de Berlaarsestraat en het Kluizeplein past perfect binnen hun ideologie van residentieel vastgoed met architecturale, historische of esthetische meerwaarde. Kunstenaars zoals Tom Andries krijgen de kans hun werk in het kantoor op te hangen. Katrien De Laet leidt het kantoor in Lier: “Het is een uitdaging voor mij om de stad te leren kennen.”