Voedselverdeling door de Voedselbank.
Volledig scherm
Voedselverdeling door de Voedselbank. © BELGA

Delhaize op zoek naar vrijwilligers voor goede doel actie Voedselbanken

BOECHOUTNet zoals in andere filialen van de supermarktketen neemt ook Delhaize Boechout in de Alexander Franckstraat begin december deel aan de voedselbonactie ten voordele van de Voedselbank. Delhaize is nog op zoek naar vrijwilligers om waardebonnen of soep te verkopen aan klanten in de winkel.

 1. Binnenspeeltuin De Ravotter telt af naar heropening: “Onze sector werd wat vergeten, sommige mensen wisten zelfs niets van coronasluiting”
  PREMIUM
  Lier

  Binnen­speel­tuin De Ravotter telt af naar heropening: “Onze sector werd wat vergeten, sommige mensen wisten zelfs niets van coronaslui­ting”

  Na een gedwongen coronasluiting van bijna twee maanden heropent binnenspeeltuin de Ravotter (aan de Mechelsesteenweg in Lier) zaterdag de deuren. “Ik ben opgelucht dat we eindelijk mogen hervatten”, zegt uitbater Rudi Smits. “Tegelijk is het wel lastig dat verschillende personeelsleden intussen ergens anders aan de slag gingen.”
 2. Poëzieweek 2022 duikt de natuur in: Waar kan je genieten van de leukste gedichten? Wij zochten 6 activiteiten voor je uit in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Poëzieweek 2022 duikt de natuur in: Waar kan je genieten van de leukste gedichten? Wij zochten 6 activitei­ten voor je uit in de provincie Antwerpen

  Vlaanderen en Nederland vieren in 2022 de tiende editie van de Poëzieweek. Overal in het Nederlandse taalgebied organiseren scholen en liefhebbers tal van evenementen die poëzie in de kijker moeten zetten. Het thema van dit jaar is ‘natuur’. Wij selecteerden voor jou alvast 6 epische activiteiten in de provincie Antwerpen om lyrisch van te worden.