Volledig scherm
© Photo News

De coronacijfers in Boechout van zondag 11 oktober

 1. Saga blijft maar duren: deputatie beslist dat Gabriëls onder extra voorwaarden toch tankstation mag bouwen
  Boechout

  Saga blijft maar duren: deputatie beslist dat Gabriëls onder extra voorwaar­den toch tankstati­on mag bouwen

  Er lijkt maar geen einde te komen aan de saga rond de mogelijke komst van het tankstation Gabriëls op de Provinciesteenweg. Nadat Gabriëls de vernietigingsprocedure bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen stopzette, belandde het dossier opnieuw op de tafel van de Deputatie. Zij heeft besloten dat Gabriëls onder extra voorwaarden een tankstation mag bouwen. Het college zal nu opnieuw naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen stappen.
 2. Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümverpakt aan huis
  PREMIUM
  Kruibeke/Antwerpen

  Vanuit je luie zetel genieten van cocktails gemaakt door de beste bartenders van België: Craftails levert ze vacuümver­pakt aan huis

  Genieten van een cocktail na een lange werkweek. Het is iets wat veel mensen missen nu de horeca gesloten is. Sofian (25), Naushad (31) en Yannick (28), drie van de beste bartenders van België, brengen met hun nieuw bedrijf Craftails dé oplossing. Hun topcreaties worden namelijk vacuümverpakt per post thuisbezorgd, inclusief de garnituren en zelfs het rietje.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Sieg De Doncker is besneden en wil taboe doorbreken: "Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over"
  Play
  Club Flo

  Sieg De Doncker is besneden en wil taboe doorbreken: "Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over"