De belangrijkste investeringen gaan naar de vernieuwing van de Dr. Theo Tutsstraat (325.000 euro, hier op foto) en de aanleg van een fietspad en riolering op de Broechemsesteenweg vanaf het jongenstehuis Don Bosco (1.400.000 euro).
Volledig scherm
De belangrijkste investeringen gaan naar de vernieuwing van de Dr. Theo Tutsstraat (325.000 euro, hier op foto) en de aanleg van een fietspad en riolering op de Broechemsesteenweg vanaf het jongenstehuis Don Bosco (1.400.000 euro). © Klaas De Scheirder

Budget voor 2021 goedgekeurd: vernieuwing Dr. Theo Tutsstraat en fietspad Broechemsesteenweg zijn belangrijkste investeringen

BoechoutDe gemeenteraad heeft het budget voor 2021 goedgekeurd. de belangrijkste investering gaat naar de vernieuwing van de Dr. Theo Tutsstraat en de aanleg van een fietspad en riolering op de Broechemsesteenweg. De gemeente kan rekenen op zo een 19,2 miljoen euro aan inkomsten in 2021.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"