Sport Overdag Boechout
Volledig scherm
Sport Overdag Boechout © rv

Boechout wil volwassenen en senioren meer in beweging krijgen met Sport Overdag

BOECHOUTVoor de vijfde keer organiseert de gemeente Boechout ‘Sport Overdag’ voor mensen die na hun dagdagelijkse bezigheden de tijd niet vinden om te sporten of die niet alleen willen sporten. Vanaf maandag kan je deelnemen aan badminton, seniorengym, Run For Fun en gezondheidswandelen.

 1. Het Antwerpen van Alexander Hendrickx: “Hopelijk krijgt België ooit ook zo’n groot hockeystadion als den Bosuil”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Het Antwerpen van Alexander Hendrickx: “Hopelijk krijgt België ooit ook zo’n groot hockeysta­di­on als den Bosuil”

  Strafcornerkanon, topschutter van de Red Lions op deze Spelen en nu ook deelnemer aan De Slimste Mens Ter Wereld: de naam Alexander Hendrickx (28) zal je nog veel horen de komende jaren. De hockeyspeler is afkomstig uit Deurne, woont nu al een tijdje in ’s Gravenwezel, speelt bij de Nederlandse club Pinoké in Amsterdam, maar is nog regelmatig te vinden in Antwerpen. Hij geeft met plezier zijn acht favoriete plekken in onze stad prijs en verklapt ons zelfs waar je volgens hem de beste pintjes van Antwerpen kunt drinken.
 2. IN BEELD. Reuzin Amal gisteren gemist? Hier kan je haar vandaag nog spotten in Antwerpen
  ANTWERPEN/BORGERHOUT

  IN BEELD. Reuzin Amal gisteren gemist? Hier kan je haar vandaag nog spotten in Antwerpen

  Na Brussel is (niet zo) Little Amal nu ook in Antwerpen gearriveerd. De reuzenpop van drie en een halve meter lang begon in juli haar reis van de Syrisch-Turkse grens richting Verenigd Koninkrijk en doorkruiste intussen al heel Europa door. Amal is op zoek naar haar moeder en symboliseert alle kinderen die niet anders konden dan hun land te ontvluchten, en dikwijls van hun familie gescheiden worden.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.