Schepenen Rudi Goyvaerts en Els Augustinus laten de nieuwe pijlen zien.
Volledig scherm
Schepenen Rudi Goyvaerts en Els Augustinus laten de nieuwe pijlen zien. © rv

Boechout motiveert inwoners elke dag 10.000 stappen te zetten

BOECHOUTHet Boechouts gemeentebestuur doet mee aan de Vlaamse ‘10.000 stappen-campagne’ en heeft pijlen geplaatst die aanduiden hoe lang het stappen of fietsen is tussen enkele locaties die dicht bij elkaar liggen, zoals het administratief centrum op de IJzerlei en het Jef Van Hoofplein. “Zo willen we onze inwoners aansporen om eens wat vaker de auto te laten staan.”

  1. Open Vld Ranst kondigt nieuwe naam en agenda voor 2024 aan op nieuwjaarsreceptie: “Wat leeft er bij de Ranstenaar? Daar willen we achterkomen”
    PREMIUM
    Ranst

    Open Vld Ranst kondigt nieuwe naam en agenda voor 2024 aan op nieuwjaars­re­cep­tie: “Wat leeft er bij de Ranstenaar? Daar willen we achterko­men”

    Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. En in het geval van Open Vld Ranst betekent dat blijkbaar ook een nieuwe naam. Dat kondigden de jonge bestuursleden in ieder geval aan tijdens hun nieuwjaarsreceptie. Die werd voor de verandering gehouden op de site van drankenproducent Ordal. Met hun nieuwe merknaam ‘Open Vld: Nu Anders’ wil de partij nog dichter naar de burgers toe groeien.