Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Bestuur stelt in mei resultaten voor van bevraging aan burgers

0 reacties

 1. Gemeente en buren krijgen opnieuw gelijk in strijd tegen tankstation: “Provincie lachte ons uit, en kijk nu”
  BOECHOUT

  Gemeente en buren krijgen opnieuw gelijk in strijd tegen tankstati­on: “Provincie lachte ons uit, en kijk nu”

  Het gemeentebestuur van Boechout haalde in september al een slag thuis in de strijd tegen het nieuwe tankstation op de Provincieweg en nu lijkt de doodsteek gegeven. De Raad voor Vergunningsbetwistingen oordeelt nu ook dat de tweede - licht gewijzigde - beslissing van de provincie geen rekening hield met de bezorgdheden de buren en de klimaatdoelstellingen van de gemeente.
 2. Organisatoren Lierse zomerevents reageren terughoudend op Zomerplan: van “lightversie” over “afwachten” tot “afgelasting”
  PREMIUM
  Lier

  Organisato­ren Lierse zomere­vents reageren terughou­dend op Zomerplan: van “lightver­sie” over “afwachten” tot “afgelas­ting”

  Het Overlegcomité stelde begin deze week via het zogenaamde Zomerplan enkele versoepelingen in het vooruitzicht voor de evenementensector. Dat wil echter niet zeggen dat de zomerse activiteitenkalender in Lier weer helemaal normaal gaat ogen. Een rondvraag bij de organisatoren van een paar middelgrote Lierse events leverde verschillende terughoudende antwoorden op; corona blijft duidelijk een factor die meespeelt bij de planning. Een stand van zaken op dit moment.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”