Ann was een levensgenieter die graag tripjes maakte, zoals hier naar Antwerpen
Volledig scherm
PREMIUM
Ann was een levensgenieter die graag tripjes maakte, zoals hier naar Antwerpen © Foto via collega's van Ann

“Ze genoot zo intens van het leven” Collega’s nemen afscheid van Ann (43) na fataal verkeersongeval

Gruitrode / Bree / BocholtAnn Vaesen is afgelopen zaterdag op 43-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een zwaar verkeersongeval dat op ‘zwarte donderdag’ plaatsvond. Haar collega’s bij Delhaize Bocholt zijn in diepe rouw om het verlies van de graag geziene vrouw uit Gruitrode. “We gaan je elke dag opnieuw herinneren bij ons in de winkel”, klinkt het.

 1. Veel interesse voor opleiding Verpleegkunde na ‘Een Echte Job’: “Iemand wou zelfs een carrièreswitch maken”
  Hasselt

  Veel interesse voor opleiding Verpleeg­kun­de na ‘Een Echte Job’: “Iemand wou zelfs een carrières­witch maken”

  Op 13 januari startte op VTM het programma ‘Een Echte Job’. Deze reeks heeft een flink Limburgs kantje, want de opleiding kregen de BV’s in de praktijklokalen van PXL-Healthcare. Vervolgens draaiden ze diensten in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Er is nu ook veel interesse in de opleiding ‘Verpleegkunde’ aan de PXL. “Een aantal studenten stellen vast dat ze in september helaas een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt”, zegt departementshoofd Roald Nelissen.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.