Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Thinkstock

Vrouw steekt man neer nadat ze hem verdenkt van ontrouw: “Onze relatie is nu beter dan ooit”

Een 37-jarige vrouw uit Bocholt riskeert een celstraf van 18 maanden, omdat ze haar man in september vorig jaar neerstak met een mes. Dat gebeurde nadat ze in zijn gsm berichten vond die wezen op bedrog. “Als ik gedronken heb, word ik een ander mens. Ik heb er heel veel spijt van”, bekende V. voor de strafrechter in Tongeren. Twee weken na de messteek pikte het koppel hun relatie terug op. “Die is nu beter dan ooit.”

 1. Gezellige drukte, maar geen overrompeling in Hasselt
  Hasselt

  Gezellige drukte, maar geen overrompe­ling in Hasselt

  Vandaag trekken heel wat Vlamingen op pad om hun kerstaankopen te doen. Dat maakt dat het op verschillende plaatsen al bijzonder druk is. In de Brusselse Nieuwstraat is de toegang aan het Muntplein inmiddels afgesloten. In Hasselt kan je aan de hand van livestreams in de binnenstad de drukte bekijken. Daaruit blijkt dat er een gezellige drukte heerst in de provinciehoofdstad, maar dat er van een overrompeling momenteel geen sprake is. Alle info vind je ook terug via www.hasselt.be/nl/planjebezoek en www.visithasselt.be/nl/shoppen.
 2. Nederlandse wildcrossers verliezen 7.500 en 8.000 euro na ritje door Beverbeekse Heide
  Hamont-Achel

  Nederland­se wildcros­sers verliezen 7.500 en 8.000 euro na ritje door Beverbeek­se Heide

  Op 29 april 2018 reden twee zestigers uit Nederland met hun motorfiets door het openbaar bos nabij de Beverbeekse Heide. De heren waren in het bezit van een gps en daaruit bleek dat ze ook op drie data in februari al door de bossen van Hamont-Achel reden. Daarbij negeerden ze een duidelijk verbodsbord voor gemotoriseerd verkeer. “Wildcrossers zoals de beklaagden leggen dat verbod naast zich neer, verstoren de rust, beschadigen fauna en flora en brengen andere gebruikers van natuurgebieden in gevaar”, staat te lezen in het vonnis. De Nederlanders krijgen een geldboete van 2.000 euro met volledig uitstel. Bovendien werden de sommen van 7.500 euro en 8.000 euro, die in de plaats werden gesteld van de motorfietsen, verbeurdverklaard.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto